I'd rather write a symphony

Oj oj oj. Jag har inte haft tid att skriva.

Måndag
Sista grejjerna i skolan. Det gick åt helvete med kemin men jag tror vår lärare fattade att jag var på rätt spår fast jag var på helt fel spår. Tidiga fel är mycket dumma.

Tisdag

Hade sista biologilabben och fick tillbaka fysikprovet. Allt slit lönade sig och jag fick mvg i kursen, helt underbart. Nu är det bara ett betyg jag inte vet Nervigt. Alla treor övade studentsången 5 ggr om i aulan och jag gapade med för full hals. Man vet ju inte hur många gånger man får känna den där känslan. Sen tog vi tåget till danmark och tillbringade eftermiddagen letandes efter balklänning till Anna. Käkade på McDonalds och jag gjorde veckans största misstag när jag köpte en wrap, den dom gör reklam för, den ser ganska stor ut på reklamen och plancherna men den är patetiskt liten. Jag fattar allvarligt talat inte hur dom kan ta 15 spänn för den. I danska dessutom. Nej. Så jag sprang in och köpte en påse kanelgifflar på netto istället. Eftersom parkerna i köpenhamn stänger kl 6 fick vi sätta oss på en bänk och fika. Där får vi bevittna en motorcykelolycka, helt galet obehagligt. Som tur var såg vi ingenting direkt mer än att det flög saker hit och dit. Efter att ha gått runt i en lång lång tid och letat efter en bra bar satte vi oss tillslut på ett ställe. Där vi hade varit från början. Sån var den dagen. Fram och tillbaka. Kom sent med ett lyckligt hjärta.


Onsdag
Dagen för borgars utsparkslekar. Hela klassen träffades vid två för att värma upp och fixa utklädnad. Vi hade anmält klassen som lag skaldinerorden och alla var utklädda till munkar. Sopsäckar var mycket praktiskt då jag var så rädd att något skulle bli förstört att jag inet ens hade min mobil med mig. Lekarna var över på 3 minuter. Det spårade och sen var det fritt bad i dammen. Jag fick mig tyvärr också ett ofrivilligt dopp men som tur var cyklade vi ut till Bo01 och badade av oss skiten. För trött för att gå ut på kvällen var jag hemma.

Torsdag
Vår spansklärare Frenando hade bjudit hem oss till sig på Malmös brantaste gata. Där fick vi valenciavatten, världens godaste champinjoner och paella. Hur underbart gott som helst. Jag var lycklig och solen lyste oss i ansiktet. Sen var det cykeltur till IKEA därifrån och det var nog ren tur att jag kom fram. Hade ingen aning om vart jag var. Han även förbi coop med mamma och hittade ett par fina gräddvita låga conversekopior för 80 spänn. Dom är underbara. Tillbaka hem och snabbt in till stan och gökboet för att träffa vår klassmamma Emma som har övergivit oss det senaste halvåret. Det var mysigt även om placeringen inte var optimal.


Fredag
Idag har jag sovit och städat. Det var borgardagen och forest and crispian spelade så jag var tvungen att sticka dit. Det är spexigaste och roligaste bandet jag känner till. Förtjänar lite mer credd. Fick en chorizo av de söta mattanterna som stog ute och grillade på skolgården och ännu en gång kändes livet sådär skönt. Medans Anders stack hem stack jag och josse till djuphavsbadet och Elsa joinade. Ett par fina timmar i solen och jag har upptäckt nu när jag kom hem att jag har världens fulaste bränna. Den är som ett linne. Ett mycket vitt linne med en mycket röd kropp under. Imorrn är det bal och jag ska ha axelbandslöst. Hur fan ska jag fixa det här ?!


Ångest

Jag älskar tanken på att jag ska ta studenten. Men en riktigt stor ångest har börjat infinna sig. Vad ska hända med alla underbara männsikor i min klass som varenda en tillför något till mitt liv. Mitt liv kommer inte vara helt när jag har slutat. :(

Men nu ska jag göra en kupp. för att minnas och ha minnen så ska jag ta med mig kameran överallt jag går. för att riktigt dokumentera de sista 10 dagarna innan jag förlorade en del av mig själv.

Det är möjligt att hundratals ballonger släppta upp på en blå himmel är en utav de där få sakerna som verkligen ger mig en känsla av att livet är perfekt.


Ballonger släppta på alnarpsdagen efter Orpheus

Friday I'm in love

Tio i åtta igår flög min tandställning av. Underbart. Digitala bilden kom in igår och jag är nöjd. Bara kommentaren kvar till det hela nu. Såg den sista kvarten på little miss sunshine också och den är ju så underbar. Synd bara att man inte hade kommit in i den rätta little miss sunshine andan. Men hennes dansscen är svårslagen.

Fika på stan gamla flickorna. Det var på tok för längesen och såklart var jag dessutom tvungen att springa tillbaka till tandläkaren så dessutom allt för kort. På kvällen utgång men först hemma hos Elsa mycket trevligt och KB hade bra musik! Riktigt bra musik. Dom spelade jag är en vampyr, you are the light och vi kommer att dö samtidigt och jag var mycket lycklig. Det var jättekul. Kom i säng runt 4 så det var ett 21-timmars maraton för mig. Har sovit halva dagen idag. Skiiittrött.

Gårdagens soundtrack: Everybody needs somebody to love

KLAR

Lättnaden är mycket stor. Det är helt sjutk hur mycket det kan tynga ner en.

Jag tror provet idag gick bra. Det kändes iaf jättebra. Vet att ja har gjort något fel, men det är ju mänskligt att fela. Nu har jag dessutom gjort klart digitala bild bilden. Den blev faktiskt mycket lyckad. Hade egentligen tänkt använda bilden på Gud som petar på Adam och sätter liv i honom, men den enda bilden jag hittade gick inte att ha i 4:3 format så det sket sig. Men hittade en annan bra. Där gud är man och "jesus" kvinna numera. Tycker det är en skön blandning att Gud skulle vara allt och alltså både man och kvinna. Känns naturligt. Kanske borde gud fått bli kvinna men jesus var mer passligt i det här fallet. Så nu är det bara kommentaren till bilden kvar. Och imorrn tas tandställningen av, jag är lycklig.


slutspurt

Imorrn är det slutprov i fysik så nu slutspurtar jag och sen ska digitala bild-inlämningen vara klar på fredag. Sen är jag klar!!!

Bara en liten grej i fysiken och en i kemin. Men inget man behöver lägga energi på och max en halvtimme av ens tid. Jag är lycklig. Dessutom är det fint väder och jag tror jag har bränt mig lite idag, och jag lyssnar på För en lång lång tid. Livet är bra. Ett gossip girl avsnitt är påväg hem och om det fixar sig med ledighet är jag funktionär på arvika. Under sommaren jobbar jag och tjänar pengar till frankrike. TIll frankrike åker jag med underhanna och vi kommer ha the time of our lives. Det kommer vara underbart.

dagen

har haft konsert idag. vi spelade jättefint. vad jag inte hade räknat med var alla barn som var nybörjare. men det är fint att påminna sig sjäv om hur mcyket man faktiskt har utvecklats. ibland glömmer man så lätt bort.

för tillfället äter, lever och sover jag med min fysikbok. det är min närmaste vän och ovän. jag ska ha MVG. nu är det fokus som gäller för min del.

jag ska få funktionära på arvika. asskoj. ska få vara på campingen men det blir nog skoj. vi ska inet göra så mycket mest "vara kompisar" med dom som bor där. och det kan väll inte bli så himla svårt.

gjorde ett snedsteg idag, får se om det går att komma undan det lika lätt som förra gången. åh i helgen ska jag ut. jag måste dansa. jag ska fira att fysikprovet gick bra (eller åt helvete) vi får se. men fredag eftermiddag ser det iaf ut som det blir fika med saknade christina och linda.

Dagens soundtrack: För en lång lång tid - Håkan Hellström

för en lång lång tid

Jag får en konstig känsla av sockerdricka i magen när jag lyssnar på en lång lång tid med håkan bråkan. Jag vet inte riktigt vart jag ska göra av känslan för jag har ingen att känna någonting för. Men då vore det konstigt att jag känner den känslan. Men jag kan vekrligen inte se vem det skulle vara isf.

Jag får ett lyckorus av den. Ett kärleksrus.

image240

Uppsnärjd i det blå

Just nu är jag så galet lycklig. Allting känns bara så himla bra. Jag vet inte riktigt vart jag ska göra av min lycka. Jag känner det lite som att jag vill springa 3 varv runt jorden. Bli OS-vinnare i en sport jag aldrig har utövat. jag vill bada jag vill skrika jag vill sjunga jag vill pussas. Jag vill göra allt känns det som.

Jag tror inte det här är något bra tillstånd. För snart kommer det antagligen gå nerför igen och då kommer jag slå mig hårt. Men tills dess ska jag snjuta allt jag har av stunden.

motivera mig

Hade en jättetrevlig eftermiddag på stan med Elsa igår. Köpte lite trosor, det är ju så himla roligt, en bikini och ett par solglasögon. Prövade även den rosa söta monkiklänningen fast i svart. Den är helt underbar och jag var skitsnygg i den. Jag såg riktigt 20-tal ut. Men jag kan INTE motivera varför jag måste köpa den. Det är i början av månaden och jag behöver liksom pengarna senare. Det var mycket synd för jag har ingen svart klänning. Och jag var så snygg.

DRÖMJOBBET

Jag och Sofia har fått drömjobbet. Sommarjobb alltså. Servera på pensionatet på Valön. Finns det ett roligare jobb på ett bättre ställe så snällla säg till. för jag kan inet komma på något. Mitt liv känns perfekt.