Din kärlek

Sitter och lyssnar på Kristian Anttila och hittar den fina frasen Elsa tipsade om i början av sommaren. "Men du skulle döda mig om du visste vad jag gör med dig i min fantasi, jag skulle döda dig om jag visste vartenda tanke var slöseri, så vi är väll kvitt, vi börjar om". Så fint.

Nu är sommaren slut. Hade en fin avslutningsöl igår på debaser. Nästan alla var där. Underbart. Blev tokigt känslosam men jag har kommit fram till att det är väldigt bra att jag är ledsen, det betyder ju att jag åker ifrån något.

I wanna be in your gang, pt 2

Jaha, vad gör man om man har blivit kär i en känd popartist. Har lyssnat på den här låten och andra av deportees en miljon gånger sedan i tisdags och blir bara mer och mer kär. I känslan och hur fint det var. Och i sångaren. Vad ska jag göra?! Det var sånt här som hände när man var typ 8 och fortfarande trodde att man på någon vänster hade en chans. Innebär det att jag tror det nu?
Men titta så fin han är.

Okej två dagar tills jag åker till Linköping. Det ska bli kul. Jag vet att jag har kännt det hela sommaren. Men just nu har jag tappat bort den känslan. Nu är det mest... ångest

I wanna be in your gang

Såg bl.a. deportees igår och oj vad fantastiskt lycklig jag blev. Det hade jag inte väntat mig. Men det var väldigt fint, kanske hade det något med de låga förväntningarna att göra. Underbart helt enkelt. Gav till ett litet glädjeskrik när dom spelade Under the pavement - the beach och när de sedan spelade "sin variant av Jolene" kunde jag inte annat än le. Hoppas dom såg hur mycket man uppskattade det.

BTW, bästa i juli.

The Quiz

Okej snart är det Linköping som gäller igen. Det ska bli jätteroligt men det gör lite ont i mig när jag tänker på allt man lämnar, familj och kompisar... jag har haft en så himla fin sommar. Sitter och lyssnar på Hello Saferide och vill egentligen inte alls sitta hemma men vad ska jag göra. Det går snart över.

Igår hade jag picnic med Anna och Christina och fler i pildamsparken. Väldigt mysigt. Vi lyssnade på Billie och drack öl tills det började regna och då cyklade vi hem. Kollade på Tjenare Kungen mitt i natten och försov mig. Mindre bra.