GRRR

Kom ut i morse för att se att cykeln är borta. Blir så jävla arg. Varför ska folk hålla på och förstöra så för en. Orkar inte med sånt här.

plugg

Just nu är det en så härlig julspurt i skolan. Så mycket som möjligt på så lite tid som möjligt. Och vad skönt. Eller inte. Ska vara borta i helgen också. Kul det kommer bli för fransmännen när dom kommer, vi har skitmycket plugg den veckan. Tycker lärarna borde ta lite hänsyn till det.

NI-julavslutning är spikad nu iaf och vår klass ska tydligen stå för någon slags talangjakt. Jag ska jonglera. Vilket betyder att jag måste lära mig att jonglera. Men som dom säger i love actually; det är en liten bagatell.

110973-106

counting crows.

Jag måste göra mitt musikintresse hört. Har inte låtit det ta någon plats än så länge på bloggen. Men vad fan, man kan ju inet vara allt för ensidig. Ska hitta en bra nivå för mig själv.



110973-103


Tänkte iaf tipsa om Counting Crows för alla dom som inte har hört dem. Vore ju en aning underligt vid det här laget om man aldrig har hört någon låt med dem, men jag  vet väldigt få som verkligen lyssna på dem. Och visst dom kan bli väldigt tjötiga och slätstrukna. Men dom är förbannat duktiga. Och ju mer man lyssnar, eller rättare sagt ju mer man lyssnar på ett aktivt sätt, desto mer upptäcker man och desto mer intresserad bli man, eller iaf jag. Tippar på att det finns massa videos på YouTube. Kolla in! Kan låta lite country ibland. Är absolut inget fan av country och lyssnar inte på det. Men hm. ja dom måste spanas in.

Favoriter
Angels of Silences - kolla in den
här
Hanginaround
Colorblind
Mrs Potter's Lullaby

Den nya frisyren

Här kommer min nya frisyr för att tillgodose Hannas förfrågning.  Är sjukt nöjd även om det är svårt att kontrollera håret. Fast det gör så mkt mindre nu när det faktiskt känns som jag har okej hår. Härligt



110973-99

nyfikenhet

Jag är en fruktansvärt nyfiken person. Just nu är jag nyfiken på:

  • Hur mina vänner kommer reagera på mitt hår...
  • Vad jag kommer få i födelsedagspresent...
  • Hur jag ska kunna tjäna ihop 7000 till sommaren....
  • Och vilka det är som läser min blogg. För det är ju uppenbarligen fler än dom som kommenterar (även om det är ganska få)...

klippt klippt klippt

jag har klippt mig och jag är sääää nöjd. numera är mit längsta hår ungefär vid käkabenen. knäppt när man tänker på det. kortare än hakan :S

Födelsedagen närmar sig...

Nu börjar födelsedag närma sig vilket innebär mer och mer panik. Inte för att jag ska fylla år och bli äldre. Det kommer jag nog inte få förens jag fyller 21. Då får det räcka tycker jag. Men däremot för vad man kan önska sig. Än så länge ligger nanon och en väska i top. Men det är ju så dyrt. Och det kan väll inet vara så att jag bara önskar mig dyra grejjer. Jag vill önksa mig skojjiga saker som mina syskon kan fixa också. Men jag kommer vekrligen inte på något. Det är så svårt. Det känns som att om man önskar sig något väldigt billigt kan man lika gärna köpa det själv, och vad är det då för idé att önska sig det.

Saken är inte den att jag ogillar att få icke påkostade saker. För det spelar absolut ingen större roll. Det är väll snarare det att jag inte är bra på att önska mig dom.

Nej jag får nog ta och tänka lite på listan ett tag till, det känns taskigt att önska sig två så passs dyra saker. Det är ju nästan som att kräva dom.

helgen som gått

Nu är det fem minuter till midnatt och ett bra tillfälle att sammanfatta helgen.

Slutade 3 i fredags på White efter att ha suttit i typ 2 timmar och väntat på att min handledare skulle komma tillbaka från sin lunch. Var tvungen att möte Clara vid tåget klockan 3 så då stack jag, vi får väll ta det imorrn istället. En timma senare kom moster och Erik. På kvällen var vi och lyssnade på Tomas brors band någonting. Jaja det var en riktigt god Tacobuffé (och det kändes som fräsch och rolig mat!). Det var svinkallt ute och för att hinna med bussen fick vi springa från Sibbarp till Ön. Lite småjobbigt och mina knän mådde inte alls bra efter en springtur i Keds.

I lördags var det Köpenhamn som gällde i sämsta möjliga tänkabara väder. Men det blev fint sen så det var ju iaf skönt. Köpte godis på systrarna greene medan mamma storshoppade och senare sprang jag på en fin BH på H&M. Jag han dessutom med att dricka varm choklad (chokladpinne i varm mjölk, underbart) och äta en korv på danskt vis. På kvällen var det gåsmiddag och jag åt ingen svartsoppa. Men gåsen var väldigt god med ungsbakta äpplen. Äpplena får jag ta och göra någon mer gång.

Lite senare bar det av på maskerad. Kanske inet världens roligaste kväll men det var kul att se alla som hade klätt ut sig för det var så många som hade ansträngt sig. Själv var jag Mimmi och vi får se om det kommer upp en bild senare. Såg även pinoccio shakea loss med en julgran.

Idag har jag varit på Alnarp och fikat hos pappa. Efter det åkte kusinerna hem och sen var det tennis. Vet allvarligt talat inte vad som har hänt med min tränare. Hon har blivit helt galen. Om hon fortsätter såhär kommer jag snart börja likna något som kallas (små)tränad. Fast det skulle väll iofs inte vara helt fel.

Och nu sitter jag här... och det kan man ju fråga sig varför. I veckan gäller det verkligen att få ihop alla projekt som ska vara klara till nästa vecka. Men nu har jag iaf beställt nya linser vilket gör mig lite gladare :D

hata synsam

Nu har jag inte kunnat komma in på synsams hemsida för att kolla vad jag behöver för styrka på linser när jag ska beställa. Detta eftersom lösenordet jag fick av dem inte funkar och inte gör det även när jag återställer hela skiten och får ett nytt, så pågrund av detta kan jag inte beställa nya varken från dem eller någon annan. Och när jag ringer dom så kan såklart enda butiken som har öppet idag inte hjälpa till eftersom dom inte har några linser där. JOBBIGT! Ibland måste man bara få avreagera sig. För jag ser verkligen ingenting. Haha. Nä nu ska jag treva mig fram till biblioteket och låna lite böcker.

hemma igen

kom egentligen hem i förrgår men sak samma.

Sthlm var riktigt trevligt. Hänga med Hanna i 5 dagar kan bara inte bli fel, dessutom lyckades jag ju komma hem med en jacka efter två hela dagar på stan enbart letandes efter jackor. Haha, kraven blev bara lägre och lägre men nu är jag supernöjd.

Såg även Djävulen bör Prada med H och Malmötjejerna. Den var bra. Inte djup utan snarare väldigt ytlig men skön ändå. Den var värd sina pengar. Fast det är klart, cyniska jag hade nog gillat om slutet blev liiiite mindre lyckligt. Helt plötsligt fick hon bara en uppenbarelse. Hm funkar det verkligen så i verkliga livet. Det har iaf jag aldrig varit med om. Nej det köper jag inte, men trevlig var den. Efter bion så stötte jag på Skövde-Liselott. Hur otippat är det. Har inte träffat henne på några år, haha frick världens chock men det var riktigt kul att ses. Måste åka till Skövde snart. Saknar mina västgötar.

Och trots äventyr i bil i timmar så han jag till planet genom snökaoset i Sthlm. Stackars H som skulle ta sig hem från flygplatsen också, för mig var det ju bara en enkelresa.