valborg

Var skitarg igår men som tur har det lagt sig nu. Nu är det valborg som gäller och även om jag inte känner mig så jävla laddad kan det nog bli trevligt. Har nu lyssnat på världens bästa valborgslåt i en vecka. Nästan konstant iaf. Gud vad intensiv jag ska vara. Varför kan jag bara inte ta det lugnt. Enjoy!

JAG theme

Ibland är orkestern så himla bra, och då särskilt praktorkesern. En tråkig torsdag och man kommer dit. Har trevliga 1 1/2 timme och åker hem och är sedan på gott humör. Särskilt kul är det när vi spelar roliga grejjer. Det är ju alltid kul att spela men som när vi spelar Pirates of the Caribbean eller något annat som man har uppskattat så mkt innan. Åh bra är det. Har inte varit där på några gånger nu men har fått höra att vi ska spela temat till JAG. Nu kommer jag inte på vad serien heter på svenska men iaf. Kolla in det här. Helt underbar musik och jag kan ju bara säga: hatten av för marinens musikkår.

Det hade varit sjukt coolt att få spela i Arméns musikkår eller Arméns trumkår (jag spelar inte trummor, men saxofonister kan söka in till båda. I marinen så är det anställda musiker och alltså inte värnpliktiga som spelar). Men men. Prövade på att spela Aria idag (av E. Bozza) och det var ju inte det lättaste. Särskilt när man har noter där man inte ser vad som är korsförtecken och vad som är återställningstecken. Jag har spelat en bit av den förut. Den lätta biten visade det sig. Himla mkt musiksvabbel nu men det kanske är någon som är lika knäppt intresserad som jag är.

Här ligger videon annars (jag fattade hur det funkade :D) och jag måste ju säga att det är ett plus med alla slömansklädda matroser. Jag är visst lite svag för det.
dagens myspace

Okej för alla som bor i Malmö kan jag ju bara tipsa om Moonbabies som ska spela på Inkonst den 27 April.
För alla er andra så spelar dom även på andra platser.
Glad popig musik kan vi alla behöva någon gång ibland. Dessutom har deras platta fått lysande recensioner.

Moonbabies myspace
Moonbabies hemsida

110973-177

underbara sommarväder

Jag blir så himla lycklig av det här vädret som har varit i helgen. Jag får färg. Alla påpekar det. Med tanke på hur vit jag är i vanliga fall så är det inte mkt. Men ändå. Jag har kommit på att jag dyrkar solen. Inte sådär lite lagom utan snarare att jag underkastar mig den. Den gör min värld. Jag är kär i solen.

dagens myspace

Mhm, myspace igen :D

Kollade in på the animal five's sida och lyssnade på deras verision av Vi kommer att dö med Säkert. Den är snabb och snabb och mkt mkt trevlig. Kolla in!!!

www.myspace.com/theanimalfiveplease

jag vill bara gå hem med dig...

Att veta att man ska åka till Valön imorrn samtidigt som Jag vill gå hem med dig med Winnerbäck sätts på samtidigt som man kollar ut genom fönstret och ser en helt galet vacker himmel är för mkt. Jag spricker av lycka. Det är vår. Och det känns som att det skulle vara valborg imorrn. Jag älskar valborg.


110973-171

Det här är inte photoshopat på något sätt och inga knepiga inställningar på kameran. Det här är nästan lika vackert som i verkligheten.

Äntligen garderob

Fick ett rum med snedtak i samband med att vi flyttade. Hatar snedtak det är så himla svårmöblerat. Fast det är lite mysigt på samma gång. Pillar och försöker fixa i ordning. Man kan typ inte sätta upp hyllor för väggarna är helt knäppa, men vi har iaf lyckats få upp en klädstång och en vajer till ett draperi. Och min idé om garderob blev bra trots allt. Jag har varit lite smått nervös men nu känns det iaf superbra. Korten är blixtfula. Jag hatar att ta kort på kvällen. Det blir så grälla färger och med en vanlig kamera blir ju blixtljuset så himla centrerat men det syns iaf hur det ser ut. Nästa projekt bli att fålla och sy draperiet men jag orkar inte just nu. Nu räcker det med att ligga och kolla på hela projektet för att göra mig glad. Åh jag är så glad. Haha

image170

underbara sol

Jag tror jag var mayaindian i mitt förra liv. Eller möjligtvis aztek eller vad dom heter. Jag dyrkar för sjutton solen (har lovat min syster att sluta svära så nu kör jag stenhårt på det.

Hämtade thaimat i limhamn igår (rekomenderas starkt, det var gott och starkt och man fick mkt mat) fick iofs vänta 20 min eller lite mer i och med att vi gick dit och beställde. Men då kunde vi ju sitta på Limhamns torg och dyrka solen så det var inte så farligt. Det är ganska fint ändå. Limhamn.

image169