Dagens

Dagens soundtrack är definetivt något nytt. Winnerbäcks första smakprov från nästa skiva ligger ute för offentlig lyssning på myspace. Och det är ju underbart. Jag vet seriöst inet vad det är. För det är inte melodin eller något som är genial. Men jag blir helt galet käsnlosam av Winnerbäck och jag känner mig typ... hel, som Hanna så fint säger. Det är ju underbart.image203

Yes. It's a pleasure

Moneybrothers nya skiva. Mumma säger jag bara. Jag blir så glad och nöjd och kär i honom när jag hör den. Guess Who's Gonna Get Some Tonight är ju grym. Fast stor skräll när det är en så skön start på låten. Mumma. Dessutom skadar det ju inte att Anders Wendin måste vara Sveriges hetaste. Men usch vad ytlig jag låter nu. Och föresten vad har Zach Braff, är det bara jag som tycker att han är totalt osnygg. Inte ful, men absolut inet tilltalande.

mount pleasure

Absolutely beautiful

Åh vad underbart.
Malmöfestivalen är slut (vilket suger) men vilken avslutning det blev.
The Ark är och förblir ett av dom grymmaste band som finns på scen. Dom är helt sjukt bra live verkligen. Jag var med från första sekunden (vilket sällan händer) och höll ut trots det långa klädbytet till extranumret. Underbart.
Jag menar kan det bli finare än när en publik på 25000 helt plötsligt går över och sjunger forever young och sedan körar till Calleth You Commeth I. Underbart helt underbart. Målet av dom självgoda arkarna var att få publiken i extas. Och jag är fan fortfarande i extas. Jag vet inte vad jag ska säga.


image200

Tågluffen

Jag vet hur jag blir innan jag ska göra något. Jag måste kolla upp det på internet. Det spelar egentligen ingen större roll vad det är. Kan vara allt från kameran till skolan man ska börja på eller ett band jag ska på konsert med. Jag kan helt enkelt inte hålla mig ifrån nätet. Vet inte om det beror på att jag är ett kontrollfreak eller om det är något annat men det känns inte särskilt troligt att det skulle vara orsaken. Jag är inte särskilt "kontrollerad" och oftast brukar saker få gå lite som dom vill. Men jag kan bli sådär knasigt intresserad av att veta mer vilket resulterade i att jag innan tågluffen t.ex. började läsas andra människors resedagböcker. Detta visade sig vara ganska ointressant (de flesta som hade skrivit resedagböcker representerade inte mig särskilt väl). Jag började istället kolla in tusentals packlistor och råd och liknande. Man kan ju aldrig vara nog förberedd. Men såklart gör man massor av missa ändå och ska någon någon gång tågluffa så tänk på det här:

  • Plastpåsar - det behövs till allt. T.ex. frukt, smutstvätt, provisorisk väska, tratt.

  • Trosor i syntetmaterial - Eftersom jag var borta i 3 veckor kändes det lite överflödigt att ha med sig drygt 20 trosor vilket leder till att man måste tvätta. Bomullstrosor torkar fruktansvärt långsamt och känns dessutom mindre hygiensika. Ett annat plus är ju att syntet tar mindre plats. Spets är också att föredra.

  • Kortlek - Det är en hel del tid på tåg och väntan. Kort är perfekt dessutom en aktivitet för många.

  • En budget mp3 - Efterdom jag var rädd om min iPod tog jag inte med mig den av rädsla för att den skulle bli stulen eller komma bort. Men att inte ha någon musik är rätt jobbigt. För hur trevligt det än kan vara att spela kort så behöver man faktiskt lite ensamtid ibland (iaf jag) och då är det ju som bekant mkt skönt med musik.

  • Fickkniv. Det behövs. Det här var nog det enda förutom tandborsten som man verkligen fick användning för varje dag.

  • Skor som är ingådda. Det funkar inte annars. Använde mina skoskavsskor 2 ggr på hela tågluffen. Man klarar inte av att bördor för båda fötterna och ryggen.

Oj vilken sommar

Det här har utan tvekan varit den bästa sommaren i mitt liv.
3 veckor av att känna sig vuxen och ansvarsfull på ett härligt barnsligt sätt med 2 av de underbaraste männsikorna på den här jorden gjorde sitt till att göra sommaren oförglömlig.

Underbart helt enkelt.

image199