Katta Pirat och Sjörövar-Mange

Har de senaste två dagarna lekt sjörövare på förmiddagarna tillsammans med orkestern. Vi har haft barnkonserter och sjunigt sånger. Det är faktiskt förvånansvärt kul. Och det är svårt att hålla masken när hela orkestern sträcker upp armarna och försöker likna palmer på beställning.

Fysikprovet i torsdags var... jag vet inte. Det gick över förväntan men mina förväntningar har å andra sidan aldrig varit så låga som i torsdags så jag förväntar mig inte allt för mycket.

Igår var jag på stan med Sara och Simon och han avnjuta en bakad potatis på Graffiti innehållandes kyckling och ädelostsås. Dom är goda dom. Han även kolla lite skor och kolla vad det är för fel på mina fötter. Enligt apparaten på stadium så går jag inåt med fötterna (trampar i hålfoten) och sen var det något mer också men det kommer jag inte ihåg. Och om någon någon gång är på triangeln måste man pröva massagestolarna. Det var en mkt underlig upplevelse men jag var härligt avslappnad efter 8 minuters knådande. Det tar rätt hårt på ryggen att springa omkring på stan i timmar med en saxofon och en skolväska på vardera axel.

Kollade även på Lets Dance finalen (tyckte nog att Tobbe skulle vinna) och käkade massor med marschmellows. Verkade som att det bara var jag som gillade dom inte så smart drag av mig att köpa dom. Ska komma ihåg det till nästa gång. Trevligt var det iaf.

Dagens myspace

Okej. Dagens myspace låt som bör lyssnas på är: ..... trmtrmtrm

Who Is Gonna Meet Me - The Deportees.

Det här Umeåbandet har fullständigt... något. jag vet inget bra uttryck men dom är verkligen bra. Man kan ju bara hoppas att dom pallrar sig över hela landet och tar sig till Malmö.

underbara kompisar

Det är vetenskapsdagarna eller nåogt liknande i Lund för tillfället för landets gymnasieelever. Som malmöbo får man åka dit och gå på föreläsningar. Som Västerhöjdselev i Skövde får man också göra det. Detta är väldigt tur för mig. Sanna min barndoms vän går på västerhöjd och det var år sedan vi träffades. Har haft en jättetrevlig kväll och jag känner att jag måste åka till Skövde snart. Träffade även Anton en liten stund och det var ju inte heller fel. Käkade tokgod kyckling och om jag skulle bli matförgiftad eller något så var hela saken värt det. En helkväll i Lund med 1½ mugg Latte Macchiato :D mums.

Nej nu ska jag sussa.

Underbara älskade

Har inte sett filmen men har tänkt att göra det... men tycker om titeln.

Man undrar ju vad jag har gjort för att förtjäna det här. Lillasyster kommer in på rummet med en gigantisk bit kladdkaka som hon bara skänker bort. Inget "om du bäddar min säng i en vecka" eller "om jag får låna din nya klänning" utan bara helt sådär. Haha dagens underbaraste är det definetivt. Åh vad glad jag blev :D

Hade även tänkt att lägga in en bild på mitt kap från IKEA. Två stuvbitar från fyndhörnan för tio kronor som resulterade i en kjol. Men jag har lyckats glömma dockan till kameran hemma hos mamma så det blir inte :(

SVENSK MUSIK

Tänkte bara passa på att hylla svensk musik. Jag fattar inte varför så många vägrar lyssna på musik. Just nu är jag sjukt insnöad på Salem Al Fakir. Men det finns massor av band värda att lyssna på.

T.ex.
Lars Winnerbäck
Moneybrother
Mando Diao
The Hives
Soundtrack of Our Lives
The Cardigans
osv. osv.

110973-128
(svenska underbara låtar)

Hjärter Dams sista sång - Lars Winnerbäck
Good Song - Salem Al Fakir
Pengabrorsan - Moneybrother
Down In the Past - Mando Diao
And Then You Kissed Me - The Cardigans