Shoreline

Läste precis att Anna Ternheim ska spela på Malmöfestivalen. Riktigt riktigt roligt. Varför, varför, varför vill folk avskaffa Malmöfestivalen?!Och jag vet att finns dom som bor i stan och så. Jag bodde i stan förra året på en gata där alla transporterade sig till och från Mölleplatsen hundra gånger per kväll. Det är värt det. Jag bodde väll inte på värsta stället. Men jag tycker nog ändå att det var ganska mysigt att ha massa människor så. vad jag skulle komma till var ju Anna Ternheim iaf. Underbart kan jag bara säga. Jag vill stå på Mölleplatsen och höra Shoreline... : )

image192

cykla

Jag har varit så himla trött hela dagen i skolan. Det värsta jag vet med att vara trött är att jag blir så otroligt fnittrig. Det finns nog inget mer jag stör mig på än folk som fnittrar helt okontrollerat. Fast jag vet inte ens om jag fnittrar. Det är mer att jag skrattar på ett trött uttråkat sätt. För det är liksom lättare att fortsätta skratta än att förmå sig att sluta. Vet inte varför jag är trött men det kan ha att göra med det sköna vädret. Idag är det verkligen helt underbart. Tokvarmt men inte alls kvavt. Det är såhär det ska vara.Låg på skolgården och pluggade fysik. Eller Anna och Josse pluggade, jag mest bara låg. Sen försökte Josse cykla hem med en cykel i handen och sittandes på en annan. Det måste verkligen vara jättesvårt för jag har nog aldrig sett någon så fokuserad innan. Cykeln i handen cyklade dock in i hennes egen cykel i närheten av Rönneholmsparken och Josse trillar av cykeln... eller egentligen välter hon mer med hela cykeln. Och trött som jag börjar jag skratta. Det såg ju så komiskt ut... men ibland borde man verkligen vara tyst. Tur att hon inte hade brutit benet eller något för då hade det varit fyskäms på mig. Snart är det praktorkester för någon av de sista gångerna. Blir helt deppig när jag tänker på det. Men en god nyhet är iaf att vår mentor ska ha barn. Eller det är ju kul för henne fast inet för oss. Jag kunde nästan förbise att vi inte skulle få ha henne nästa år när jag så hur lycklig hon var. Det är lite sorgligt att mina lärare har ett mer lyckligt kärleksliv än vad jag har. Först min engelsklärare som fick barn... eller hans tjej fick, och sen min historielärare som kom tillbaka till skolan en måndag och sa att han hade gift sig och att han var lite avtrubbad för han gick runt i en rosa luddig värld. Och nu min mentor. Men jag önskar dom all lyckla i livet.

I helgen blir det att jobba, på lördag ska jag passa Malva och på söndag är det telefon som gäller. Men det är pengar pengar. Sommaren är snart här och snart är det tågluffning. För att vara exakt är det ungefär om 52 dagar jag och hansi ska träffa Sofia i Paris. Hur sjukt låter det inte... "Vi ses i Paris" :D

humor

Fick ett mail från en kompis jag håller på att göra sötningsmedelsprjektet med. Jag vet inte om det är för att jag är trött och otroligt insatt i hela grejjen som gör att jag tycker det är furktansvärt kul. Men kan ju bringa världen ett till skratt är jag mycket nöjd. Hela vårt projekt är väldigt komiskt då lärarna inte ens trodde på vår idé från första början och nu har tvingat oos att skriva om "allt" vilket har resulterat i ungefär det dubbla antalet ord som är tillåtet när vi har kortat ner det maximalt. Så imorrn ska jag slopa min älskade sovmorgon och gå till skolan och jobba ihop det matrial vi har med de andra. Och sen får vi helt enkelt hoppas på att kraften är med oss för nu finns det inget annat vi kan lite på."Hej alla

Som jag ser det kan man nog korta ner mitt ännu mer, men jag kan iksominte göra det - om ni fattar vad jag menar, man kommer till en punkt när man inte ser sina fel längre och blir typ blind ni vet. Hursom är kemigrejen t v monikas papper ökad till 420 ord och slaskgrejen minskad till 760...

med det har jag ca 1200 ord, om man räknar preliminärt på det jag har fåtthittills blir allt ca 2800 ord. (vi låter siffrorna tala försig själva)

nämen det vi skulle kunna göra är att slakta ett helt område (som ju känns dumt) men ja, min åsikt är att vi kortar så mkt vi kan å snackar med lärarna imorrn. för de har faktiskt lite skuld i det"!"!!!!

nåja, jag jobbar lite till men sen somnar jag å går upp lite tidigare imorrn tror jag.
jag tänker inte skriva "lycka till" utan något mer - somjag ser det - KRAFTFULLT:

MAY THE FORCE BE WITH YOU!


P.S. ja då vet man att jag är lite trött - när jag citerar star wars!? D.S."

Sötningsmedel

Sista dagen innan inlämning för den skriftliga delen av vårt projekt om sötningsmedel. Efter att ha läst om alla tvivel om sötningsmedel (på båda hållen) i två veckor nu är jag numera en anit-sötningsmedel människa. Ska absolut inte äta det annat än om det är nödvändigt. Sötningsmedel finns ju nämligen i t.ex. tandkräm och mediciner. Men typ läsk eller ketchup, sjukt onödigt. Och för alla er som någon gång har köpt t.ex. kakor utan socker kan jag informera er om att man ersätter sockret med sötningsmedel och mjöl och därför blir energiinnehållet i princip lika stort. Aja. Som en liten parentes också. Sukralos är klorerat socker, aldrig mer att jag sätter mig och käkar klor.

Till något trevligare. Dagens myspace är
Pipettes.
Underbart tjejband som man inte kan bli annat än glad över. Dessutom är videon till låten ABC bland de snyggaste jag har sett. Gå in och kolla!!!

 

Pirates... mm...

Jag är galen i Pirates. Men filmen var en aning lång. Eftersom jag dessutom är en sucker för musik så njöt jag av musiken i filmens svaga stunder. Tyckte ändå att det var ett grymt slut. Bra bra. Men första filmen är nog grymmast trots allt. Jag måste definetivt ha ett piratesmaraton snart. Jag menar. Hur fel kan det bli att njuta av Johnny Depp i ett antal timmar.

För att ta det hela i kronolgisk ordning:
I fredags så var det Pirates med allihopa. Fikade först på barista (nytt fairtrade café, känns bra att göra en insatts :P) och dom har defenitivt stans coolaste glas, dom är dubbla på något sätt. Filmen börade kl 10 och Royal är aldrig fel att gå på bio på. Det var faktiskt riktigt längesen. Hur mkt jag än gillar att ligga hemma i soffan och kolla på film så är det bättre på bio. Enda nackdelen är väll att mina knän inte klarar av dryga två timmar i en biostol, inte baken heller för den delen. Var väll hemma halv 3 och försökte kolla på Gilmore Girls men somnade och vaknade med linserna i.

Var uppe och iväg klockan elva.... fy sjutton vad trött jag var ska aldrig mer bestämma tid vid elva en lördag. Men sen kastade jag boll, spelade tv-spel och kollade på Hornblower. Hann med två stycken långfilmslånga avsnitt och sen var klockan mkt och jag trött så då stack jag hem. Det hela var mkt trevligt. Måste definetivt se fortsättningen av serien, skepp och sånt är jag ju svag för.

Och idag har det varit morsdgsbrunch hos mamsen och jag försökte göra ett kort till henne. Tänkte rita en bild av henne så hittade jag en från när jag och Tyrung var små. Det blev inet dåligt men det blev inte särskitl likt heller. Men lite kan man iaf se att det är hon (hon förstog tom vilket foto det var jag hade ritat av). Och nu sitter jag här och jobbet börjar om 35 minuter. Tur att mamma är snäll och kör mig dit.


dagens

Tvivlar starkt på att Thunderclap Newman har något myspace (varken hinner eller orkar kolla upp det) men dagens soundtrack är definetivt Something in the Air. Alla ni som har sett Almost Famous (en utav mina favoriter, mkt beroende på musiken) bör känna igen den. Lite härlig 70-talsmusik kan vara härligt såhär nu på vårkanten.

Haze

Jag har hittat världens bäsa ultimataste sommarkärlekslåt. Jag kan helt allvarligt inte komma på någon som är bättre (då sätter jag Winnerbäck i sin egen kategori för man kan inet jämföra så). Alla som har sett Jalla Jalla! har ju hört den. Och det är inte If I Used To Love You det är Haze. Ända sen jag hörde den första gången har jag tänkt på den men inet kunnat hitta den osv. Men nu äntligen. Jag är lycklig. Vad som gör mig mindre lycklig är att jag inet hittar en USB-kabel så jag kan lägga in den på iPoden. Men ändå :Dimage187

dagens myspace

Okej. Johnossi. Underbart band. Sjukt coolt med ett tvåmannaband måste jag säga. Synd att jag missade dom när dom besökte malmö. Men jag är ju inte arton än. Ett halvår kvar....

Men iaf. Så jag tänkte bjuda på en Johnossilåt idag. Har två favoriter men tar den andra en annan dag för idag är en uppåtdag.

Alltså Johnossi med Man Must Dance.
Skönaste frasen: "How many times do they have to tell you that it's perfectly fine for you to dance around naked when you're all by yourself"

Johnossis Myspace


 

helgen

Det har varit en rätt revlig och lugn helg. Eller jag vet inte. Typ normal helg. Fredags var jag hemma. Hade gäster och grejjer och fick käka marulk för första gången i mitt liv. Så nu har jag käkat sophiesfisk :D I lördags låg jag och latade mig hela förmiddagen och sen var det fika hemma hos mamsen med massa männsikor, Emma var nere på besök från sthlm bl.a. På kvällen grillade jag med några kompisar och lärde mig att man inte ska glömma småtomater på spett på grillen. Dom bränner fast. Men bananerna var goda, och marshmallowsen. Det var iaf mkt trevligt. I går jobbade jag och spelade tennis. Min tränare upptäckte att jag hade svarta sulor på mina skor så jag fick inte spela i dom. Jag han springa sönder mina strumpor under den timmen. Vet inte hur jag ska lösa det här problemet nu. Jag tycker ju om mina skor :( Jobbade på duktigt iaf så det får väll ses som gårdagens höjdpunkt.