Grattis

Lilla Aixie Cicci fyller idag 19 år. Grattis grattis. Nu är problemet, skolan eller cicci?!Update: Cicci såklart. Åh så underbara dom. Små axies cicci och grace.

Jag hinner aldrig

Jag har massor av saker att göra till imorrnoch jag vill inte. Jag är så omotiverad. Jag vill typ äta och lägag mig framför tvn. Fick massor av choklad på spanskan av vår spansklärare, det är lätt hans största kvalitet. Sjukt gott när det är sent på dagen och man egentligen är alldelles för trött. Älskar att det finns vissa lärare som bryr sig. Senast när vi gjorde prov så fick vi varsin halstablett.

Nej borde väll sätt igång. Ska motivera på rutn 300 ord varför just jag ska vinna ett stipendie på ett år på Villanova i USA. Kommer aldrig vinna, men skriver jag det inte kommer jag ju aldrig veta så det är värt ett försök.

Friday I'm in Love

Okej inte sant, men helt underbar låt.

Det är definetivt dagens soundtrack. The Cure - Friday I'm In Love

This is England

Såg This is England för några timmar sen, och jag kan verkligen inte sluta tänka på den. Den bara stannar kvar. Det är nog ett tecken på att det är en rätt bra film. Och så underbar musik. Och kläderna. Funderar på att bli en modsare :P Eller något. Tror inte jag hade fixat hårstilen med snaggat på huvet men lugg och hår i nacken, hade nog inte gått så bra ihop med krullet. Men jeans. Precis sånna jeans har jag kollat efter jättelänge. Leta leta

image218