God's Highway

Nu en vecka senare har jag fått uppleva solen en onsdag. Härligt. Fick sluta tidigare från föreläsningen och Hanna och jag pluggade vid den varma väggen istället för att hubba. Inte för att jag skulle göra det, men jag känner mig duktig som har lyckats vända Hanna från den goda till den onda sidan.

Har haft en härlig påsk. Träffat vänner som jag har saknat alldeles för länge och som jag nu tyvärr kom på att jag saknade mer än jag trodde. Men men, jag är ju hemma nästa vecka igen. Tyvärr missar jag masksittning, och jag som alltid har velat ha en mask, men mammas disputering är mkt viktigare. Både för henne och mig. Har ju dessutom redan införskaffat en fin klänning.

come out of the shade

Ännu en trevlig helg.
I fredags var det 25-årsfest hos sexmästaren men först våffelkalas hemma hos sandra. Tryckte i mig massor av våfflor trots att jag egentligen redan var mätt, men den nya kombon av våfflor och keso var ju så god. Kladdkakan fick vi med oss och proppad med tända ljus steg vi in och tackade äldrekursaren. Trevligt som sagt och Hanna är back on track så det är skoj. I lördags var det vår, på riktigt. Jag och Hanna tog ut en filt och satte oss mot en vägg i linnen och det var mkt mkt varmt. Underbart. Sen var det hem för att få på sig 90-talsstassen och jag vet inte hur mkt det var, men lite grunge var det iaf, hade flanellskjorta och magtröja. Magtröja är förresten inte att rekommendera efter 120 öl, man får ingen snygg mage då. God mat och trevligt sällskap och sedan Flashback på NH. Dansade dansade dansade och hade jättetrevligt bland all 90-talsmusik. Tur att man har så trevliga danspartners. I söndags var det plugg så det var väll kanske mindre roligt.

Men igår var det strimma igen. Och nu fick vi göra något. Fantastiskt roligt. Blev stucken i armen och fick vara med jättemkt och alla är så himla trevliga och hjälpsamma och ja gud vad kul det är. Dessutom var det riktigt vårväder, men idag som var den fria pluggdagen som jag och hanna skulle spendera på en filt i solen, då går ju solen i moln. Vad är det för skit?!

Bästa i Mars

Spotify är ju fint, och jag har små spellistor där jag försöker att komma ihåg att lägga in bra låtar hela tiden. Nu blev det inte så långt för jag kom inte ihåg att lägga in så ofta. Men en hel del bra låtar. Så här är spellistan för när man längtar efter våren.

För dig utan spotify är listan kopierad här:


and if you have something to say, you better say it to me now

Så var det vår. Och det är ju underbart. Jag har gått i strumpbyxor och kavaj och halsduk utan att frysa det minsta. Fantastiskt. Har suttit och fikat i solen med Hanna och hennes bror och njutit och lyssnat på musik. Dessutom är HEL-tentan avklarad och det är ju också fantastiskt. I sånt här väder kan väll människor ändå inte vara sura. Man kan ju inte annat än att sluta le.

Nu är det ett par timmars plugg igen och sen så blir det kanske en trevlig kväll.

Såg Once igår igen och den är ju lika fantastisk som alltid.

Överanvänder jag ordet fantastisk?! NEJ, livet är ju fantastiskt. Det är vårkänslan som har infunnit sig. Och precis som förra året går jag runt och känner mig kär trots att det inte finns någon. Underbart.

Livet är fan underbart.