Too late

Nu är det Malmö som gäller efter en pratstund med mamma och en ny tågbiljett. Ska bli så himla skönt att komma hem. Annars är det fortfarande vitt och vackert och kallt ute och jag förbannar min egen dumhet och hjärna.

Tell it to me like you told it to them

Det finns nog inget vackrare än när det snöar uppåt.

These days

Åh sicken fin helg. I fredags förfestade vi på vin hos Elin och gick och såg Detektivbyrån på ett ovanligt välfyllt NH. Elin och Adam raggade upp ett skelett. Detektivbyrån förklarade att det var en 20-åring vid namn Lisen som hade födelsedag och spelade ja må hon leva samtidigt som NH sjöng. Det kan nog inte bli en finare start. Höll på att brista. Resten av konserten njöt jag för fullt med helt rätt människor som sällskap. På lördag var det presentöppning och det blev mycket fint. På kvällen var det soppkalas och spel och utgång och fylla. Och ja, gud vilken bra födelsedag.


Very Loud

Idag glömmer jag att det är vinter och mörkt kl 15.55 och istället lyssnar jag på shout out louds och sjunger högt.

Walls

Shout Out Louds släpper nytt snart. Kul! Går att ladda ner en låt på deras sida.

Tur att det är så fint väder ute, känner mig lite frustrerad innuti, eller mycket. Men ja, vintern kom lagom till 1 december. Det är alldeles halt, bitande kallt och vitgnistrigt ute. Tur att jag har köpt hem lite oboy.


Hajen (och Firstnighter) spelade igår på din mamma. Det var fantastisk vackert. Fällde nästan en tår när hon spelade The Park av Feist. Mer tisdagsspelningar. Mer rödvin. Mer spelningar där det är fullt med kandelabrar och folk som sitter på golvet. Mer promenader i ett vinterkallt Linköping.