Like a Rolling Stone

Oj, när skrev jag sist. Det har varit svinkallt här, men nu är det äntligen på väg bort hoppas jag, en hel del snö har iaf smällt bort. Jag går ju och dagdrömmer om sandaler och jeansshorts. Så nu får våren skynda på.

Vi satt och filosoferade i basgruppen idag om hur snabbt tiden går fast det känns som att man inte hinner med någonting. Konstigt det där.

I helgen var Hanna här. Jag fick ett lyckorus när hon klev av bussen. Trodde inte att jag saknade henne så mkt. Men det gjorde jag. Där ser man. Så i fredags var vi på HG och det var roligt och i lördags byggde vi en männsklig pyramid i snömodden. Fin födelsedagspresent va. Annars var det en enighet mot träning och en omfamning av vårt dekadenta frankrikeliv. Jag saknar det nog trots allt. Väldigt bekymmerslöst.

Igår åt jag våfflor men semlor har jag inte alls hunnit med. Synd, jag som tycker det är så gott med semlor. Såg även pride and prejudice och spelade guitar hero, jag var helt katastrofalt dålig, det tog hårt. Måste öva i påsk.

Imorrn är det finsittning, ska bli riktigt roligt att se alla uppklädda. Framförallt killarna. Det är ju inte så många som går ut i kostym liksom.

I wish I was special, so fucking special

Jag hatar att gå i ovisshet. När det är total ovisshet. Det finns inget värre.

Say It To Me Now

Fast i Once soundtrack. Har knappt lyssnat på hela innan utan bara Falling Slowly. Det får jag tacka spotify för.

Såg Solen i ögonen igår, dokumentären om Lars Winnerbäck. Och visst jag är ju Winnerbäckfrälst men de senaste åren har jag iaf kunnat vara lite kritisk till honom och jag tyckte MKT om filmen. Den var bra. Och det känns som Winnerbäck har fått en annorlunda inställning till allt, inte för att man känner honom, men ändå, det är en känsla. Annars har jag som vanligt lyssnat på musik till mitt i natten och lagt mig alldelles för sent. Typiskt. Men kunde sova ut hyfsat idag iaf.

Har varit på akuten. Var helt upprymd när jag cyklade dit. Underbart. Egentligen så gjorde jag ju typ ingenting. Satt och väntade i dryga 4 timmar och var med en patient inne hos läkaren i en kvart kanske. Men det var ändå intressant på något sätt. Det känns så rätt.

Tror jag ska ta det lugnt ikväll annars är det konsert på HG. Men tror jag ska försöka tvätta och städa och plugga och kolla på Solen i ögonen igen kanske :D

It's only you I think about

Dagens låt är definetivt
It's only you (part II) - Salem Al Fakir

Underbar. Jag hörde den.. När var det men jag har liksom glömt bort det och nu hittade jag den idag igen. Så det var roligt ocg underbar är den.

Men jag är lite förvånad för spotify är helt användbart nu. Jag har ju lite för långsamt internet egentligen, men nu funkar det bra. Så nu ska jag passa på att upptäcka lite musik medan det går.


dina stora ögon, dina bruna händer, dina vassa knän. avsnitt 2

Helt fast i låten verkligen. Och själva frasen framförallt kanske. Väldigt somrig.

Har varit och fotat alla fina serier i Norrköping med mobilkameran så det är inte världens bästa kvalitet men dom är så underbart fina. Daniel Novakovic


dina stora ögon, dina bruna händer, dina vassa knän

Söndag och jag lyckades sova bort hela lördagen, men det var det värt. Kvart i sju gick jag upp och kom på att jag hade ungefär tre minuter på mig att ta mig till Hanna, sjävlklart klarade jag inte det här utan var där ungefär en och en halv timme senare. Popcorn och förfest och sen till hennes bror och sen mötte vi upp med Rasmus, Oscar och flickvän för att gå till flamman. Fick höra daft punk och jag och rasmus gick i taket. Härligt. Annars gick jag runt med en stämpel på insidan av handen som skrek kärlek till mig hela kvällen och jag ville bara spy på den lite hela tiden.

I fredags käkade jag risotto för första gången på hur länge som helst, spelade piano och kolla på Black Books. Så nu är det bara att försöka hitta resten av serien. Har två säsongen kvar.

det skulle inte varit samma sak om solen sken

Vädret är faktiskt vackert här i LLinköping för tillfället. Basgruppsträff hela förmiddagen och eftersom vår handledar var sjuk gick det väldigt effektivt, vi funkar mkt bättre utan henne. Dumma handledare. Somnade på bussen hem med underbar musik i lurarna (bl.a. Oh the Vampyre - AA Bondy) Svinkallt ute men som sagt solen lyser iaf och det var väldigt vackert och vårlikt. Man kan iaf känna att det går mot ljusare årstider.

Cykellappen gick hem tillslut iaf, trodde jag skulle bryta ihop av nervositet... men det gick bra. Ikväll är det läskig date med okänd människa. Inte så taggad med tanke på att människan dansade som en apa, kanske är därför jag gick med på att träffa honom igen, jag tyckte synd om honom. Äh strunt samma, det kan nog vara snabbt överstökat. Ikväll spelar ju Park Hotell på [hg] men ingen har anmält sig som offer att dras med än så det kanske inte blir något. Får se....

Jag måste ha mina csn-pengar snart. mkt snart. För nu är det kritiskt nära pank alltså. Dumma Frankrike som inte kan snabba på sig.

park hotell

Park Hotell spelar imorrn på hg, vad gör man åt det. Jag måste ju gå såklart. Jag har inte varit på konsert på... länge, mkt länge. Hoppas det finns någon annan här som uppskattar pop. Man kan ju bara hoppas.


Och det var pollenchock och stjärnfall över stan

Okej ingen pollenchock, även om man kan hoppas. Våren lär väll komma sent här uppe i Linköping. Allt man går och tänker på är våren och vårkläder och typ kjol utan tjockstrumpbyxor och vårjacka. Men det får vänta. Men iaf, jag såg ett stjärnfall igår. Jag har aldrig sett det förut vad jag kan minnas. Fick världens lyckorus. Det var en konstig känsla. Självklart glömde jag att önska något, tror inte riktigt på att det skulle ge något, men det hade ändå vart fint att göra det.

Nytt liv

Long time no see

Oj vad konstigt det är, allt går i ett men jag har det super. Nollningen är slut men jag träffar folk ändå så det är ju en lättnad. Helgen bjöd på spa-kväll med flickorna, även om jag inte spaade så mycket utan mest somnade framför SATC, livet är uttröttande. Lördag var det inflyttnings/födelsedagspartaj hos Linus och sen drog vi till flamman. Det var roligt. Efter 5 timmars konstant pratande gick jag hem utan nummer så nu har jag varit rebellisk. Lapp under lampan på en cykel, hoppas jag tog rätt cykel bara. Det finns ju så jävla många cyklar här.