i hope that i don't fall in love with you

Fin låt med tom waits, tack Elsa

Livet är väldigt härligt. Jobbar en hel del för tillfället. Men får lön om ett par dagar och då ska jag köpa mig en kamera. Undrar vad för ngn bara. Jobbigt jobbigt, men jag har ju mina aningar om vad det kommer att bli för en.

Såg Harry Potter igår med Anna och det var fantastiskt. Haha. Kändes lite som efter en spelning, man blev helt fnittrig och kunde inte sluta prata om filmen. Stack till Debaser och drack ett par öl och fortsatte att prata Harry Potter och jag kände att det var fler än en som stirrade lite konstigt på oss, men kom igen liksom. F kom förbi och joinade med moppehjälmen på armen i nyklippt frilla, var lite stolt faktiskt, haha.

love child

Shit, jag är hemma från Hultsfred. Tillslut var jag bara trött på det. Efter ett antal dagars köld och lera blir man rätt trött. Men nu när jag har duschat och sovit och kollat en massa på tv har jag insett hur fantastiskt tråkigt livet känns framför tvn. HUR HUR HUR kan jag aldrig ha varit på en festival förrut. Har fått umgås fantastiskt mycket med sofia och min syster och en hel del med Hanna och andra nya och gamla bekantskaper. Anna panna har jag fått stilla saknaden efter lite men petter lyckades jag aldrig träffa. Hur som. Vad jag skulle komma till var att jag hörde human nyss och satt och rös i en halv minut och höll på att börja grina. Jag kan inte sluta lyssna på love child och framförallt så vågar jag inte riktigt lyssna på winnerbäck. Hur kan jag inte ha sett honom sen zinken innan det här????!!!! Första spelningen stog jag utanför i regnet efter att ha tappat bort alla på regina spektor. Efter en lång tids regn började det tillslut spöregna och de tryckte in än fler på teatern. Tur för mig som fick se de två sista låtarna . Det var magiskt. Tom när jag stog ute i regnet helt själv och frös som en gris var det magiskt. Dagen efter, fredagen, var det spelning på pampas, rockspelning. Och istället för att stå själv (med en nyfunnen bekantskap visserligen men ändå) fick jag stå med vänner och sjunga mig hes. Började grina, jag vet inte riktigt varför jag helt plötsligt svämmar över hela tiden, men så är det iaf. Dagen efter, sista dagen på hawaii och började grina igen. Haha, men det är så fruktansvärt känslosamt för mig. Och att stå där med sofia som betyder en stor del av låtarna blev tydligen för mycket.

Annars var fibes oh fibes spelningen den som övverraskade mig mest. Jag trodde inte att jag skulle tycka om den så mycket men jag älskade den.

Annars, regn och lera hela festivalen. Allt är blött och lerigt. Men vad spelar väll det för roll när det är helt underbart.

du lever bara en gång och den gången är nu

Glömde visst posta majs spellista så nu kommer både maj och juni 2009. Juni blev betydligt kortare dock. Undrar varför.

Juni har varit vääääldigt roligt och mkt dyrt, inte bra..

Bästa maj
Bästa juni

Tänkte även tipsa om den underbara inspelningen av love child med fibes, oh fibes! på PSL.