Everybody knows this is nowhere 2

Haha och livet blir bara härligare och härligare.

Har varit i Bergs slussar med Elin, Rasmus, Erik och Robbin och lekt i vattnet och byggt pyramider och ätit körsbärstomater och saknat min kamera. Jag behöver en kamera!!! Men men, vad spelar det för roll när man får sms som gör att att fjärilarna i magen slår lite extra med vingarna.


Everybody knows this is nowhere

Snart tenta men livet känns underbart när det är så underbart ute. Livet är otroligt härligt helt enkelt.

Dagens och sommaren soundtrack är definetivt everybody knows this is nowhere - neil young. Fantastisk låt.

Good changes

Nu är det tenta-p och vi körde dag 1 igår. Det var roligt.... eller ja. Men vad fan. I fredags var vi på flamman med nästan hela tentagruppen och våldgästade olika ställen tills jag och anna stack till SOF och lyckades halka in gratis. Fantastiskt. Sen tentaplugg och igår kväll skulle jag på SOF igen, och dom lyckades ta sig in igen. Har ingen aning om hur sånt händer. Men ibland har man bara så fantastisk tur. Härligaste dansen med människor man inte känner hela kvällen. Så himla fin stämning. Förutom att det var typ minusgrader, eller iaf väldigt kallt, kändes det verkligen sommar.

Och nu till det fina. Deportees släpper nytt och har gjort en inspelning med
PSLeclipse

åh så fin låt med robyn.

varit hos hanna och pratat. fantastiskt mysigt. det kommer bli det tråkigaste med att flytta från ryd. inga överspringningar till hanna längre. :( men man vinner en del annat.

ibland älskar jag nattliga infall, som nattliga simturer och promenader. ibland gör man dumma saker. men man ångrar sällan något och tur är väll det.

Dream

Våren är här. Det känns nästan sommar. Cyklade och hämtade mina böcker på preem idag och passade på att köpa en glass. Underbart att gå hem i solen sen. Synd bara att jag måste sitta inne och plugga nu. Men sånt är livet när man skjuter upp saker. Har haft en mycket trevlig vecka. Var och såg Handsome Furs och Dag för Dag på hg i torsdags och träffade trevliga människor. John Doe är fan grymt. Hur kan jag inte ha varit där tidigare. Och det är tydligen där som alla söta indiepojkar i Linköping hänger. Var i säng lite för sen som vanligt och var lagom trött på föreläsningen kl 3 dagen efter. Spöregnade och jag cyklade i vita byxor inte smart. Tänkte att det var okej ändå och gick och handlade men såg när jag kom hem att det måste ha sett ut som jag gick naken. Tur att jag iaf inte träffade någon jag kände. Förfest hemma hos Elin och dans till Petter och sen massa fin musik. Jag börjar bli smått impad av musiken. Hade tokigt kul och än en gång vad jag i säng försent och mitt dygn är numera vänta.

Såg Requiem for a Dream igår. Riktigt bra. Det var lite stelt men det gick bra.

I've just seen a face

Åh så fin låt alltså. Såg Across the Universe för någon dag sedan, mycket härlig film. Och fantastiskt söt huvudrollsinnehavare. Men nu tillbaka till böckerna, so long, ses om en månad eller så.

Money In The Afterlife

Har haft en superhärlig valborg och bränt mig på både näsa och rygg. Lyssnat på fin musik och druckit vin och sovit i parken bakom biblioteket. Lyssnat på manskör som sjungit in våren, ätit thai och grillat chorizo. Käkat marchmellow och tittat på badande sexmästare. Ja det var en rolig valborg ska man säga.

Nu är det snart iväg för att grilla men kom på att det är ju ny månad. Alltså måste jag starta en ny spellista och en är avslutad. Tror maj kommer att bjuda på massor av fin musik.

Bästa i april