She Smiled Sweetly

Såg The Royal Tenenbaums i måndags och blev bjuden på äppelpaj. Mumsigt, bra film för övrigt. Så borde alla måndagar vara, resten av vecken kan man liksom se fram emot helgen men måndagar är det svårt, det är bara att inse att det är dagen efter helgen.

Funderar på att gräva ner mobilen.

Pills

Åh så vacker låt med the Perishers. Grym.

Fin helg. Bra avslut igår med sällskapsresan och trevligt sällskap. Förutom att jag inte har någon som helst pluggro är livet bra.

Led mig hem

Dina steg
leder dig hem
dina steg
leder dig hem
men du går hem själv

[ingenting] växer och växer och växer för mig. Fantastiskt. Borde plugga hud. Har massor av hud, och hårsäckar och svettkörtlar att plugga. Men jag kan inte för istället funderar jag på om jag ska ha på mig den randiga tröjan eller om jag ska ha på mig den gula. Herre gud, väx upp.

Are you still in vallda?

Såååå trött på den här jäklarns stadietentan. Värdelös. Hur bra kan det gå när man får en fråga som inte går att besvara, iaf inte med mina kunskaper i PubMed. Känner mig värdelös. Men efter att jag har genomlidit morgondagen kommer det blir fint. I morgon ska jag träffa J, på fredag är jag ledig förutom anatomigruppen runt lunch, men det brukar också alltid sluta trevligt. På kvällen är det T11ornas barnkalas på örat med Elin och Eva och kanske Ram Di Dam på NH efter det, jag hoppas nästan lite på att det ska vara tråkigt så att man får gå på konserten. På lördagen kan det bli firande av Sofia, och innan det troligen en brunch med rasmus och elin. Det ser ut att bli ytterligare en trevlig helg.


There is a light that never goes out

Trevlig helg minsann. Åkte till götet med buss, kändes som en himla lyxig buss, och fick uppleva en ännu glammigare fest. Alla borde alltid klä sig som på 20-talet, iaf när det är fest. Helt underbart. Trimmade mustacher, mycket smink, fjädrar, läppstift och cigaretter. Underbart haha.

Upptäckte dagen efter att jag hade skickat iväg ett sms mitt i natten, som var väldigt harmlöst turligen. Fick ytterligare ett tillbaka efter svaret senare på kvällen och även om det är tungt och höst och jobbigt, bli det lite soligare när man får sms man vill ha.

Har varit så himla höstvackert idag. Hade glömt att hösten kunde vara såhär fin.

Love will tear us apart

I torsdags var det workshop med papperslösagruppen och sedan [ingenting] på HG med kristin. Och oj vad fint det var. Lycka. Sen var det dans och öl och kl han bli två innan vi kom därifrån, hade lite svårt att ta mig upp dagen efter men det var lätt värt det. Köpte garn på eftermiddagen till ett par vantar och hann sticka klart en redan lördag förmiddag. Den andra är ju alltid tråkigare att göra så vi får se när den blir av, men med vädret som har kommit till Linköping skulle jag verkligen kunna behöva ett par varma vantar.

På lördagen var det flammanburgare och sen allsång. Högt över mina förväntningar och som Elin konstaterade stog man med ett fånleende på läpparna, det var bara fint och lycklligt. Mer öl och dans och sen natt och sen söndag. Var pigg först på kvällen men hann innan dess bli bjuden på frukost, se en film (Control, om Ian Curtis) och ett antal avsnitt Greys.

Och du trodde jag kunde du var så ensam

Och när jag slutar tänka
börjar jag förstå
att gud inte bryr sig om hur rakt jag kan gå
så länge jag går, går jag i änglarnas spår
så länge jag lever dricker jag ur djävulens skål
så länge mitt hjärta slår

[ingenting] imorrn. fin fint. dans dans. mod mod. jag är trött på mig själv och för att sluta vara trött på mig själv måste jag få lite mod i mig. tippar på att mod leder till mod över tröskeln och iväg.


Tillbakablick

Kollade tillbaka på de senaste inläggen. Värdelöst, jag har ju inget liv. Eller jo jag har ett fantastiskt fint liv, men jag är så trött på att känna mig så maktlös. Jag hade världens flyt i våras, allt var inte frid och fröjd men det kändes iaf som att jag bestämde över vad som hände mig. Nu känner jag mig tvärtom, som att min lycka ligger i andras händer, och det är ingen härlig känsla. Framförallt är det värdelöst att gå runt och oja sig och tycka synd om sig när man inte gör något åt situationen. Upp till kamp för mig själv!

I fredags var jag och såg Momofoko, det var jättebra. Kanske lite smått fantastiskt. Sen dansade vi ett tag och sen gick vi hem. I lördags hade vi finsittning hemma hos oss och jag kunde inte hjälpa att vara lite ofokuserad efter fredagens samtal med elin. Men det var en underbar middag. Kristin hade gjort huvudrätt och efterrätt och elida hade gjort förrätten. Det blev sång och upp på bordet och till och med lite dans innan vi kom iväg till garnisonen och eftersläppet till den "riktiga" finsittningen. Glasen vältes, vin på bord, stolar, knän och golv. Kramar och kärlek överallt. Lyckat, så himla lyckat. Och idag orden att det kan ha varit den bästa förfesten någonsin. Och ja, det var en riktigt bra förfest. Och vi cyklade till garnisonen i regn och kom fram som yrväder och dansade och drack öl tills klockan var 2 och dom stängde. Sov över hos Elin och tillbringade hela söndagen framför TVn och Idol.

This city is not for me

Jag ÄLSKAR konceptet med band som spelar på udda platser och filmas. Det finns en uppsjö av alternativ och jag antar att man kan tycka att det är lite uttjatat. Men jag är inte uttjatad än. Jag hoppas bara på att jag själv ska gå på en buss, eller in i ett trapphus någonstans där det sker en inspelning.Born in 1974

Hur jag än gör skulle jag behöva tre kvällar den här kvällen, hur det nu ska gå ihop. Någon slags workshop med papperslösa och det kan jag inte missa med tanke på hur många gånger jag har missat nu. Dessutom spelar [ingenting] på Hg och Mean Streets på platens. Hur är det möjligt. Och alltid på en torsdag. Sen när spelar bra band på torsdagar, i Linköping. Lyxproblem jag vet, men jag måste fokusera på något problem som har en fin utgång iaf, då blir man så go och gla.

Bästa september är en riktig höjdare. September var en fin musikmånad.