Into the clouds

Fantastiskt fin låt med vacker vacker video. Vem sa att det skulle vara tacky med rosa och lila moln? Annars är det plugg som gäller.The Sound of Arrows - Into the Clouds (Music video) from The Sound of Arrows on Vimeo.


ett sällsynt exemplar, II

Sitter och förälskar mig i PSl, hype och annat fint från SVT och inser att jag nästan har glömt bort ettan och tvåan pga av allt trist som finns där. Tur att jag nu hinner upptäcka att det finns något annat också som dessutom inte innehåller någon skitreklam.

Har även ägnat dagen åt kvalitets-TV som Idol. Guilty pleasure. Trevlig kväll igår med gottt fyllekäk. Platå igen och det får vara nog nu, jag måste ju faktiskt inte gå ut. Under kvällen spelades 0 bra låtar och jag såg 1 snygg kille. Dessutom tappade vi bort typ alla vi kände. Lite jobbig situation, att det dessutom kostar 100 spänn att komma in och jag spenderar alldelles för mycket pengar på öl och utomhus gör det inte bättre. Nej. Då får det vara. Men det är så jävla tråkigt att gå hem när man är sugen på att gå ut bara.

Helgen kan nog bjuda på roligare underhållning. På fredag spelar MOMOFOKO på klubb din mamma. Det ser jag mkt fram emot och på lördagen är det finsittningen. Eftersläppet är det som gäller och jag tror det är finsittning hemma hos oss innan dess. Så det blir nog väldigt trevligt.

Ett sällsynt exemplar

Winnerbäcks nya skiva är släppt. Fint. Tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen.

Nu vet jag var det var för låt han spelade på Hultsfred så fint, ett sällsynt exemplar. Börjar nästan grina llite. Har haft en sjukt fin och härlig helg med Anna på besök. Saknar malmö och sommaren något sjukt. Men trivs asbra här. Så jag förstår inte vad mitt problem är. Har börjat sticka, det funkar bättre då. En röd alsduk ska det bli. Den kommer nog att lysa fint.

Nu histo på hjärta och njure.

Gjorde lite fina fynd på myrorna i fredags med Anna, en hemmastickad knallröd tjockkofta, en tunn klarblå blus som faller så fint och en jeansblus från cos. Sällan man hittar något så nytt. Massor av fint helt enkelt. Skjorta som jag egentligen skulle ha hittat till Baby-utklädnaden hittade jag ingen men fick låna en perfekt skjorta av adam. Insåg att det är väldigt fint med en vita normal skjorta. Det måste jag skaffa. I helgen är det ikea som gäller. Jag måste få ordning på mitt rum. Men det blir nog bra när jag får ditt dom där hyllorna. Det känns så. Har gjort en handlingslista och allt... känns som jag undviker att plugga.

Helgen var som sagt väldigt fin. I torsdags cyklade vi ut till HG och kollade på bye bye bicycle som inte var så imponerande. Och sen jonathan johanson som var desto finare. Köpte en blå tygkasse och fullkomligt exploderade när han som sista låt spelade dancing in the dark av bruce springsteen. På fredagen sprang vi runt på stan och roade oss ett tag och njöt av det fina vädret. Sen en förfest med en riktigt bra dj och sedan animal five 1 ½ timma efter utsatt tid. Sångaren var som tur var galen och festlig och det gjorde inte så mycket att dom var så försenade helt plötsligt. Vi ville gå hem men det gick inte med all fin musik som spelades. Fantastisk. På lördagen cyklade vi till gamla linköping och köpte massor av polly och satt i solen och smaskade i oss. Sen var det min inflyttningsfest som blev helt sjukt lyckad. Verkligen. Helgens lågmärke var när anna åkte ifrån mig på bussen. Sorgligt. Så nu är man tillbaka som vanligt.

Halleluja!

Är helt fast i halleluja! av [ingenting]. Vilken fantastisk låt. Var på John Doe igår och såg Florence Valentin. Det var mycket fint men kom på att jag saknade Malmö. Varför är det så långt bort??! Ikväll är det tackmiddag för oss som har hjälpt till med nollningen och imorgon är det BVC. Det ska bli sjukt kul. Ska dock stå och laga lasagne hela dagen innan det. Men sen är det fest. Och nästa vecka kommer bli grym. För det första så kommer vi att börja med riktigt plugg och det ska bli skoj. Men framförallt så kommer Anna på torsdag. På kvällen är det John Doe igen och Jonathan Johanson och Bye Bye Bicycle spelar. Och dans dans dans. På fredagenär det klubb din mamma och Animal five spelar. Sjukt skoj var det ju sist så jag har höga förväntningar. Och på lördag är det min dansinflyttningsfest med dansfilmstema. Och det kommer också att bli grymt. Måste bege mig till Myrorna i veckan och leta knälånga midjehöga shorts. Annars har jag hela outfitten skulle jag tro. Kanske får klippa lugg. Men det kommer bli en fin vecka iaf.