take a better look

Imorgon är det Joel Alme och John Doe. Det är nervöst men kul. Idag har jag fått gå till affären dubbla gånger eftersom jag glömde mitt kort första gången, jag hatar när jag gör det. Men det gjorde inget för Linköping var så vackert i solen.

Titta vilken fin
inspelning.


Lower your eyelids to die with the sun

Sittningen var trevlig ända till platå körde igång, det stället kan verkligen suga musten ur en. Igår var det din mamma och även om banden inte var de bästa jag har sett så var det fantastiskt roligt. Bra musik och dans och öl och vin och törley och snöstorm och lower your eyelids to die with the sun.

Har tittat på
dokumentären om Ola Salo som gick på SVT igår. Den är väldigt vacker.

för en lång lång tid

Lyssnar på för en lång lång tid för första gången på väldigt länge. Eller jag har lyssnat på den utan att lyssna, och känna. Nu känns det sommar i min kropp (öl tro?) och kärlek över allt. Tänker på när jag och sofia står i vardagsrummet på valön och skriker för fulla halsar. Åh sommar. Fan vad livet kan vara underbart. Nu är det sittning och jag är skitsnygg. Imorrn är det din mamma, och på onsdag är det häng med john doe folket.

Rocket scientist

Jag fick det, jag fick det, nu ska det engageras i musik

Lies

Fenesh-Soler. Fint.

Jag står inte ut att vänta en dag till. Jag skulle vilja se någon slags statistik över hur många gånger man har loggat in på sin mail. Men tanke på att jag kollade mailen för första gången kl 9 i fredags kan man ju tänka sig hur det har sett ut sedan dess. Jag har nog aldrig kollat min mail så intensivt.

Ett land som inte är

Livet leker. Igår var det John Doe, med intervju, det gick nog ok. Bandet var inte riktigt min musik men det var kul ändå, trummisen var ashet. Hade jag var kille så hade jag nog varit sjukt tänd på henne. Dansa, dansa osv osv. Underbart. Och jag är imponerad över allt jag själv vågar. Livet leker

Walk in the park

Imorgon ska jag göra ngt som jag inte alls tycker om, gå på "intervju". Det är säkert jätteoseriöst men jag har ändå stått och provat kläder i två timmar med resultatet att jag har hittat inget bra. Sen ska jag dricka vin och se pascal och dansa. På fredag är jag ledig. Tjoho.


Lovers who uncover

Fick en sån lust att åka bort i torsdags och passande nog var Sofia nyss hemkommen från södern, så Uppsala kändes ju bra. Har spelat kort och alfapet och sett When Harry met Sally och inte gjort så mycket alls. Perfekt. Var ett tag sen jag la upp en spellista, men jag har inte slutat göra dom. Har tydligen haft Spotify i ett år nu för numera heter dom Bästa januari 2010 osv.

Fåglar kvittrade när jag gick från bussen igår, det kan bara tyda på en sak.

Bästa November
Bästa December
Bästa Januari 2010


Brothers

Sofia har kommit till Sverige och imorgon bär det av till Uppsala. Känns bra. Snön stannar ju kvar men det är iaf inte så förbannat kallt. Passade på att ta med kameran igår när jag skulle till Elin, passa på att ta lite kort. Det resulterade i ett vattentorn som mer än någonsin ser ut som ett rymdskepp.