walk in the park

Ny skiva med Beach House. Den är helt fantastisk. Vaknat lagom snurrig efter gårdagen och varit ute och gått i halv snöstorm, det är så jobbigt att det bara blir mer och mer vinter. Nu till farmakologin.


Wake Up

Tentan är avklarad vilket känns helt sjukt och lite oförtjänt men väldigt, väldigt skönt att slippa läsa parallellt nu i början. Ikväll är det välkomstsittning för T1orna och vi ska dit och våldgästa lite. Åh vad härligt med vår och ny termin och patologi och fest och konserter och snart ljus och tunnare jackor och dans och musik.


Objects of my affection

Det gick ju jävligt bra att inte lyssna på musik. Höm

Det har lagts ut mer peter, bjorn and john på spotify. Tjoho. Underbart. Nu sitter jag bara och väntar på Vampire Weekends nya. Imorrn är det sista delen av tentan och jag ska sätta igång att plugga nu. Tänkte att den är ju bara i 45 minuter så nu kan jag i princip pressa mig hur hårt jag vill, för man klarar av att koncentrera sig i 45 minuter iaf.

Imorgon är det fest, fest, fest. Äntligen.


Det är så fantastiskt vackert ute. Alla träd har hur rimfrost på sig och himlen är alldeles ljus och vattentornet alldeles suddigt och det är så vackert att jag sitter på balkongen och dricker te, trots att det är kallt.

ingenting

Ingen låttitel som rubrik för jag tvingar mig själv att inte lyssna på musik. För börjar jag lyssna vill jag hitta mer och då pluggar jag inte. Det är 16 minus ute och fruktansvärt vackert men inte så härligt. Jäklarns lömskt är det.

Tenta-plugga nu.

NY var underbart, jag måste dit igen, jag måste nog till och med bo där ett litet tag tror jag. Jag tror det är min stad. Det är ju så fina brandtrappor överallt, tunnelbanan är så skitig och läskig, gatorna så breda, affärerna så många, människorna så spännande. Jag måste dit igen.