Beat heart

Jag har precis varit ombord på ett rymdskepp ungefär. Helt galet. Virtuella obduktioner typ på CMIV, så himla häftigt!!!


Det här kommer nog bli satans vackert på torsdag. Tippar på att det kommer fällas en tår eller två.I'll be alright just by being your fool

Datarock var kul. Det var en sjuhelskotta konsert, och även om jag var förvirrad det mesta av tiden gick det ganska bra. Hg var fullt ett John Doe till och dansgolvet var packat. Sjukt skoj. Datarock är ett väldigt fint band och jag har lyssnat på Computer Camp Love typ nonstop sen dess.

I fredags spelade vi spel och rökte vattenpipa här hemma och avslutade lördag morgon med en långfrukost. Kvällen bjöd på Goldfever och det var en fin kväll, igen. Inget går upp mot en förfest hos Elin följt av ännu en i SkyBar.

Men nu är jag sjuk.


Set Sail Tomorrow

Nu har jag köpstopp. Efter en ensam helg spenderades det en del pengar på shopping. Och nu har jag köpt en massa tågbiljetter. Så nu ska jag spara pengar och bara äta gröt och bönor.

Imorgon är det DATAROCK, kul men nervigt som vanligt. Pepp, pepp, pepp.


Nu är det väll revolution på gång

Jag har haft en så jävla tråkig helg. Alla människor har åkt ifrån mig. Man känner sig ju så miserabel när man sitter själv hemma en lördag. Jag var ju grym på det här förut. Jag funderar på om det är för att jag var bättre på det eller bara mer miserabel i allmänhet. Idag har jag iaf suttit på balkongen och picnicat med mig själv. Det var underbart. Vegogulash och kaffe i solen. Underbart. Äntligen en ny vecka, så trodde jag aldrig att jag skulle säga. På torsdag är det Datarock tjoho.

I used to dance with my daddy

Hopp och lek i torsdags, fredags och lördags. Att våren inte vill komma verkar gör att rödvinet smakar bättre eller något i den stilen. Vi ramlade runt i ett kallt och fruset Linköping i fredags och skrek oss hesa på Indieallsången i lördags, även om det har låtit bättre tändes det en liten brasa i mitt bröst när dom spelade There is a light that never goes out.

Imorrn blir det EKG-tagning och känner mig rätt peppad faktiskt, nu börjar det.

Nästa torsdag är det John Doe,
Datarock och Karin Park spelar så det blir dubbelt norskt och jag tippar på en riktig fest.

Let my shoes lead me forward

Idag är det första mars och det är sjukt deprimerande att det såklart börja snöa igen. Gångvägen utanför örat förvandlades till en rutshkana lagom tills att jag skulle gå hem. Hade tänkt gå och handla men känner mig som en gammal dam som inte vågar gå ut för att hon är rädd för att ramla. Är det vuxenpoäng eller bara sorgligt?

Men iaf, det är ny månad och ny spotifylista.

Här är
februaris.