The World is not a cold dead place

Vissa tenta-p-dagar är bättre än andra. Igår till exempel bubblade vi bubbelpool hos Elin, drack öl och bastade. Det var fantastiskt härligt och nu är jag alldeles len på kinderna. Björken som står utanför mitt fönster är så himla fin, i morse gjorde den mina anteckningar fläckiga med sol. Det blir inte lättare att plugga av det, men iaf lite mer somrigt.Modern Drift

Vad kul att malmöfestivalen har börjat släppa sina bokningar. Det ser bra ut. Det blir en fin augustivecka med [ingenting], Shout Out Louds, Washed Out, Efterklang, Band of Horses, Salem, Booka Shade, Jonathan Johansson, This is Head osv. Fantastiskt.

Rio

Säsongsavslutning på JOHN DOE i torsdags och det blev en fest tillslut. Med fina DJs styrdes skutan rätt och jag fick dansa mig trött hem till en delad säng.

I fredags satt jag och Elin och rökte vattenpipa och njöt av att vara helt nyktra. Vi såg station agent som var en helt fantastisk film. Feel-good på det där underbara sättet när ingenting fast allting händer. Udda människor som finnar varandra och sig själva. Ja det var en fin fredag.

På lördagen fick jag uppleva en personalfest på HG. Det slutade med strob och hiphop i logen och krossat glas. Fint som tusan och natten var så varm att man inte alls frös. Vi såg fantastiska ut tillsammans :)heartattack

På valborg var jag i skåne. Åkte inte dit förrän på torsdagen på grund av Glass Candy-konserten, men den ställdes ju tyvärr in. Steph fixade och vi firade hennes födelsedag med skumpa, vin i handväska och läskiga masker. Det var fint. Fönstret i köket stog öppet hela tiden.

I lund var det inte som jag hade tänkt mig men trevligt ändå. På natten dansade vi i Malmö och däremellan hann vi springa runt på fester och gator som det var längesen jag sprang på sist. Mamma ställde till med en storslagen brunch på lördagförmiddagen och på kvällen degades det bara. Nu känner jag mig nästan utvilad.