Dagens Soundtrack

Young Folks - Peter Bjorn and John

Alla som ser på Greys har ju hört den här låten. Jag vet inte men jag tyckte inte ens den var särskilt bra första gången jag hörde den. Men oh. Den är bra. Lyssna. Myspace förslagsvis :PHaha. Läste ett gammalt inlägg där jag bestämmer mig för att onsdagar ska bli min aktiva dag. Bra det har gått. Men kan det räknas som aktivt att plugga. Det tycker jag. Då kommer fråga 2. Pluggar jag..... Svar:... det får vi se imorrn om jag har gjort tillräckligt.

Matteprovet hade gått bra by the way nu är det bara fysikprovet (där jag inte ens svarade på sista frågan) engelskprovet (där jag gissade halva provet... minst) och kemiprovet (som kändes bra men jag vet att jag har fel på minst en liten uppgift och på en stor och viktig). Så helt ärligt känner jag mig inte särskilt cheery. Jävla prov.

ketoner och o'boy

Just nu är jag uppe i intensivt pluggeri. Skoj... nej. men men. Vad ska man göra. Men mitt emellan alla ketoner, aldehyder, resonansformler och asymetriska centrum kommer Tyra med O'boy med skummad mjölk. Åh vad jag sånt kan göra ens kväll. Bara för det så ska jag plugga vidare. Jag är återupplivad.

Nästan...

Idag har jag:

nästan gått in och bokat tid hs frisören, anledningen till att jag inte gjorde det var att frisören sågupptagen ut.
nästan ringt angående jobb, det var upptaget i luren
nästan startat med läxorna, jag måste äte först, och vila, och kolla en sak.

Varför kan jag inte bara göra saker. Direkt. Jag måste inte nästan göra saker hela tiden.

långfika

åh jag älskar att långfika. det finns dock vissa saker jag hatar med att fika också. det kostar pengar och man äter upp kakan och dricker upp kaffet/teet alldelles för fort. Det finns det inget att göra åt.

Jag ogillar espresso house skarpt. Det är iofs helt okej men det är icke billigt och det är alldelles för mainstream. Haha. Jag vet det är skittöntigt att skriva så men det känns tusen gånger bättre att sitta på något mysigt intimt café än ett som finns i varje gathörn.

Jag har hittat mitt café. Cosmopolitan café. Det är mysigt och rött (iofs dåliga stolar) dom har underbart goda pajer och kakor och teet och kaffet är billigt. Bra alltså :D Dessutom spelar dom sköna hits från förr. Nu pratar jag inte gamla 60-tals hits utan det här är 90-talets the corrs och liknande. Me like :D