Utan din andetag

Gud vilken härlig helg. Kände mig inte så pepp i fredags morse men jo. Fin konsert med Nicolai Dunger i torsdags och dansade till gamla godingar. Helt plötsligt tok energin slut och vi stack hem. Fredagen var det papperslösafesten och allt ordnade sig verkligen till det bästa. Allt blev så himla bra och rätt och vi sålde slut på biljetter och ja. Sjukt roligt. Städade och stack hem och fick inte skrapsår på kinden och gjorde allt och inget hela lördagen. Lyssnat på 747 hundra gånger ungefär och känner mig så upprymd med känslor att det snart inte får plats. Underbart.

På tisdag är det Hajen, det ser jag fram emot.

Sun Hands

I fredags var det dans och vin och den svenska björnstammen på klubb din mamma. Misstänker starkt att dom måste ha varit med på slagsmålsklubbenspelningen på hultsfred. Dockhuset, brallsen och tomteblossen kändes iaf väldigt bekanta. Mera dans och öl och hem när det stänger. Efter en minst sagt omtumlande dag hade jag svårt att inte bli lite morbid och hade tokseriöst samtal (full....?) mitt i natten om döden.
Lördag var baldag. Åt världens längsta kebabrulle på stan för att ladda upp och komma i klänningen men kände mig faktiskt fin när vi gick hemifrån. Drack lite bubbel med kollektivkompisarna, rasmus, elin och johan. Balen var väldigt trevlig, bra musik, okej mat, trevligt sällskap och ja, väldigt bra helt enkelt.

Livet är rätt bra alltså.

Dagens band: Local Natives

atmosphere

Lyssnar på Joy Division och undviker att plugga. Inte hållbart.

Lisztomania

Idag har det varit sol. Idag känns livet såhär:
He doesn't know why

Ännu en helg är snart till ända, men först blir det gårdagens rester till mat hos Elin, tur det. Jag är inte klar med den här helgen.

Malins födelsedagsförfest och sen sjukhusfesten, var tokigt peppad och hade fantastiskt roligt även om jag tappade ångan lite väl på sjukhusfesten. Hela lördagen tillbringandes i halvvaket tillstånd. Hann äta båda pizza och titta på Top Gun innan jag gick upp halv 8 och stack till Elin.

Fin helg, men varför tar den slut så snabbt???

torsdag

nej doktor jag kan inte se skillnaden på
idioti och romantik
men jag kan skilja på svin.

Blue Monday

Har suttit och pluggat på stadsbiblioteket, funderar på om det kan va det nya och bra för mig. Det är en helt annan stämning där. Folk går inte dit för att hetsa utan för att ta det lugnt och leta upp en bra bok. Man blir mysig och glad bara av att gå in där.

Quizet gick bättre i torsdags än sist, men fortfarande inte tillräckligt bra för ett presentkort, man får väll gå dit fler gånger. I fredags var det tackfest och jag kan inte minnas när jag var så otaggad senast. Men det tog som tur var inte många minuter efter jag kom dit förrän jag var pepp. Såg 500 days of summer och somnade bums och fick frukostsällskap. Mamma och systrar kom på besök och resten av helgen var väldigt härlig.

Jag mår bra. Det är bara massa fin musik som spelas. Håkan och springa på taken och hoppa bland molnen.... typ.


Såg en riktigt bra film i fredags förresten. The Dreamers. Underbar.

No Cars Go

Ny fin dag. Idag har det snöat. Har tittat på min mobilräkning och insett att jag måste börja tänka på att använda mobilen lite mindre frekvent. Det är lite överdrivet.

Ny månad. Ny spotifylista.
Bästa Oktober

Håller på att planera med papperslösafesten, CLUB ZAGREB. Haha, det blir nog skitbra tror jag. Bara det kommer tillräckligt mycket folk. Men det ska nog inte vara omöjligt. Det är inget annat jag vet om den helgen så. Svartklubb med balkantema. Ja. Det roligaste är intresset för spellistan som vi la upp i Facebookeventet.

Quiz imorgon. Förälder och syskon till helgen. Vem vet Tyra kanske kommer en dag tidigare, om inte så blir det tackfest, och den kan ju helt enkelt inte bli dålig.

Funeral Face

Såg JJ i torsdags på Hg. Det var bra, synd bara att ena halvan av TTA skulle vara så jäklarns dålig på att spela skivor. Men det var himla vackert med videoinstallation och drömsk musik. Fredag gjordes inte mycket alls. Låg och degade till kl 2 och på kvällen somnade jag praktiskt taget vid födelsedagsmiddagen.

I lördags bjöd Erik på världens godaste pasta, och jag tror jag ska önska mig en pastamaskin, det är ju fantastiskt gott med hemmagjord pasta. Elin och jag hinkade vin, kollade på Flight of the Conchords-klipp och gick sen till flamman och dansade dansade dansade. Underbart, vilken rolig kväll.

Cykeltur till Roxen dagen därpå och förutom att det var svinkallt och att O'boyen smakade varma koppen var det väldigt mysigt och höstvacker. Har hittat några till favoritställen i Linköping nu.